Selecteer een pagina

Hete Rook

Voor dit boek moest Jeroen terug naar school. In Spakenburg leerde hij dat hij nog maar weinig van vis roken afwist. Daarnaast is hij drie continenten over gereisd met het wedstrijd BBQ-circus om ervaring op te doen met de typisch Amerikaanse Low&Slow. Hete Rook is een project dat vele kilometers, veel slaap en veel rook heeft gekost.

Na twee jaar ‘on the road’ ontwierp Jeroen samen met Luuk Verzijden van Smederij Rookbaard een eigen smoker voor zowel de vis als de Low & Slow. Deze smoker speelde een hoofdrol in het pop-up restaurant ‘Hot Smoke’, waar echte BBQ en traditioneel gerookte vis wordt bereid.

Het resultaat is een heel persoonlijk boek met de bekende wetenschappelijke benadering als het om de feiten gaat.

Bestel mijn (gesigneerde) Boeken & Koksmessen op deze webshop

Het Kookvuur

Jeroen Hazebroek
Rotterdam
E: info@hetkookvuur.nl

Workshoplocatie

Het Boerengoed
Hoevenseweg 5
4157 JB Enspijk

Copyright © 2025 Het Kookvuur All Rights Reserved.
Volg mij